Referanser
Peab Norge Industri AS

Lavere produksjonskostnader med gass

– Vi valgte å å gå over til fyring med gass er at det er betraktelig billigere enn olje/diesel. Det har også et miljøaspekt, som vi i Peab er veldig opptatt av. Vi kjente til Tolcon fra tidligere og vet at de er en seriøs aktør i markedet på dette området, sier Johnny Brenna, innkjøpssjef i Peab Norge Industri AS.

Skangas AS

Tolcon dekker behovet for alle reservedeler

– Fordelen for oss med Tolcon er at de har et veldig bra reservedelslager i Oslo. De sitter på veldig mange reservedeler som jeg selv ikke trenger å ha på lager. Istedenfor kan jeg bestille fra dem, og da trenger jeg ikke å skaffe egenkapital, forteller Christer Nilsson, operation manager i Skangaas AS.

Skanska Asfalt AS

– Billigere å bruke gass enn oljefyring

– Vi valgte å gå over til gass først og fremst på grunn av det økonomiske, men selvfølgelig har det miljømessige også vært en medvirkende effekt, sier Tor Jakob Sandvik, produksjon- og maskinteknisk sjef i Skanska Asfalt AS.

Veidekke Industri AS

Lavere CO2-utslipp fra fabrikken

– Vi ønsket å endre til gass (LPG) for å tilfredstille krav fra myndighetene og redusere CO2-utslipp fra fabrikken. Omlegging til gass reduserer energiforbruket vårt, og gir lavere kostnader per tonn produsert asfalt, sier Hans Petter Skjedsvold, leder for teknisk støtte og produksjon FO Asfalt ved Veidekke Industri AS. 

Company Name
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tortor mi, vehicula nec mollis et, facilisis sed dolor. Etiam nec tempor nisi. Vivamus pellentesque gravida ligula non maximus. Aliquam erat volutpat. Nullam volutpat sagittis hendrerit. Sed lobortis tempor turpis, euismod dictum diam rutrum id. Vestibulum scelerisque cursus maximus. Aliquam bibendum ex erat, nec lobortis nibh tincidunt at.