Installasjon med Tolcon
Et skifte til gass er bærekraftig og lønnsomt. I over 20 år har Tolcon vært markedsleder som leverandør av energigassløsninger. Vi forstår utfordringene og gjennomfører prosessen med forutsigbarhet og fokus. Et skifte til gass (LPG) skal være sømløst og enkelt. Vi er Norges eneste totalleverandør av gassanlegg til det industrielle og private markedet. Vår erfaring og innsikt gjør at vi kan skreddersy prosessen for ditt selskap. Vi er en profesjonell prosjektpartner hele veien – fra planlegging, levering av utstyr, installasjon, kontroll, overlevering og service. Tolcon er din beste partner i skifte fra olje til gass.

Kundehistorier

Ta deres ord for det

Les historier fra våre kunder eller kontakt oss for referanser.
Kundenavn 3
Vi anbefaler sertifiserte installatører som monterer gasspeisen hjemme hos deg. Faglig utført arbeid er viktig og er din garanti for problemfri drift.
Les hele
Skanska Asfalt AS
– Vi valgte å gå over til gass først og fremst på grunn av det økonomiske, men selvfølgelig har det miljømessige også vært en medvirkende effekt, sier Tor Jakob Sandvik, produksjon- og maskinteknisk sjef i Skanska Asfalt AS.
Les hele
Kundenavn 4.
Vi anbefaler sertifiserte installatører som monterer gasspeisen hjemme hos deg. Faglig utført arbeid er viktig og er din garanti for problemfri drift.
Les hele
Peab Norge Industri AS
– Vi valgte å å gå over til fyring med gass er at det er betraktelig billigere enn olje/diesel. Det har også et miljøaspekt, som vi i Peab er veldig opptatt av. Vi kjente til Tolcon fra tidligere og vet at de er en seriøs aktør i markedet på dette området, sier Johnny Brenna, innkjøpssjef i Peab Norge Industri AS.
Les hele
Skangaas AS
– Fordelen for oss med Tolcon er at de har et veldig bra reservedelslager i Oslo. De sitter på veldig mange reservedeler som jeg selv ikke trenger å ha på lager. Istedenfor kan jeg bestille fra dem, og da trenger jeg ikke å skaffe egenkapital, forteller Christer Nilsson, operation manager i Skangaas AS.
Les hele
Veidekke Industri AS
– Vi ønsket å endre til gass (LPG) for å tilfredstille krav fra myndighetene og redusere CO2-utslipp fra fabrikken. Omlegging til gass reduserer energiforbruket vårt, og gir lavere kostnader per tonn produsert asfalt, sier Hans Petter Skjedsvold, leder for teknisk støtte og produksjon FO Asfalt ved Veidekke Industri AS.
Les hele