Stemningsfullt med utepeis

Bare fordi høsten er kommer, betyr det ikke at man ikke kan nyte lange sommerkvelder året rundt. 

I sommersesongen flytter vi nordmenn ut. I tillegg bruker vi mye tid og penger på å forlenge sommeren med mat, telys og pledd. Med en utendørs gasspeis og gassfakler gir uterommet den varmen og atmosfæren det trenger for å skape en illusjon av varme året rundt. Gassen skaper herlige sittesoner som ikke bare forlenger sommeren, men gir våre kunder anledning til å skape utemiljøet de drømmer om!

 

Ulike løsninger

Det finnes mange løsninger for å gjøre uterommet helt spesielt . Ønsker du deg et åpent peisbål nedfelt i et bord eller som en del av en bålplass? Vi kan tilby begge deler, i tillegg til typiske gruepeiser og frittstående gasspeiser montert på hjul, hvor du selv kan velge plassering etter situasjon og anledning.

Utepeisen kan stå fritt eller mures inn. Har du ikke plass til en utepeis i ditt utemiljø kan du gå for fakler som er vegghengt eller montert på søyler.

 

Lover og regler ved utendørs gasspeis

Alle gassinstallasjoner – også ved installasjon av utendørs gasspeis – skal utføres av en godkjent gasstekniker. Tolcon som importør kan anbefale deg en installatør, og har oversikt over gassteknikere i hele landet.

 

Digital teknologi

Elsker du tekniske finesser? Da kan du integrere gassinstallasjonene dine i et Smart-hus system. Systemet opereres fra en digital plattform sammen med andre installasjoner.