Slik nyter du høsten med utepeis

Høsten byr ikke bare på kulde. Den er også perfekt for utekos med pledd, peis og god mat. Vi har funnet fram til fire tips for hvordan du på best mulig måte kan nyte høsten ute med gasspeis.

1. Spis ute!

Selv om temperaturen ute synker, betyr ikke det at alle måltider må inntas innendørs.  Skru heller opp temperaturen ute med din Faber utepeis, slik at hele familien enkelt kan sitte ute og nyte vakre høstkvelder. Faber Buzz er en flyttbar gasspeis, som du enkelt kan flytte rundt ute ettersom hvor varmen er ønsket. The Buzz kommer også med et cover for ekstra beskyttelse, og om du ønsker det kommer peisen også med et innebygd askebeger i stål.

2. Nyt sene høstkvelder på terrassen 

Nyt sene høstkvelder på terrassen med gode venner, uten å fryse. Interiør-arkitekten Kees Marcelis ønsket å lage en peis folk kunne stå rundt utover i de sene nattetimer. Derfor designet han utendørspeisen The Tube for Faber. Ideen er at folk ofte samles rundt peisen, og derfor ønsket han å lage en rund peis der det var enkelt for flere å samles. Peisen er selvfølgelig laget på en måte som gjør at den passer i de aller fleste terrasser og hager.

3. Nyt høstens hagearbeid

Etter hvert som høsten gjør sitt inntog skifter bladene farge, og det tar ikke lang tid før plenen er dekket med høstfarget løv. Å jobbe i hagen er avslappende arbeid, men blir enda mer behagelig med en utepeis som varmer opp kroppstemperaturen samtidig. Fabers utepeis The Mood er en robust utepeis som enten kan kjøpes frittstående eller bygges inn om du ønsker det, og varmer enkelt opp uteplassen.

4. Arranger en utelunsj

Ta med familien på en utelunsj i hagen eller på terrassen. Med en utendørs peis er det ikke noe problem å flytte søndagslunsjen ut. Og visste du at det også er mulig å koble Fabers utepeis til et gassuttak, slik at du ikke trenger å tenke på å bytte gassflasker? Enkelt og kostnadseffektivt.