Lær om brennertyper og omramming

Visste du at det finnes forskjellige valg innen brennertyper, dekor og omramming til din Faber-peis? Her er en oversikt over alle, slik at du enkelt kan velge løsningene som passer for deg.

Brennertyper

Faber leverer fire ulike brennertyper som alle gir rikelig med varme, og sørger for en hyggelig atmosfære både inne og ute. Brennertypene er designet for å dekke ulike behov, og derfor har vi laget en enkel oversikt over de ulike flammebildene og deres funksjon.

Trinnbrenner: Dette er en revolusjonerende brenner som kan justere flammebildet og varmeeffekten på en unik måte.

Klubbebrenner: Dette flammebildet kommer med et keramisk kubbesett som sentrerer flammen i midten. Klubbebrenneren kan sammenlignes med et lite leirbål, og er perfekt for deg som ønsker å invitere leirstemningen inn i en varm og komfortabel stue.

Flatbrenner: Denne brenneren sprer flammene jevnt over hele peisens bredde. Med denne brenneren kan du også velge mellom tre ulike typer dekor; vedkubber, gråstein eller Carrera-stein.

S-brenner: Denne fordeler flammene over hele peisens bredde i en elegant, buet form. Brenneren gir flammebildet en dybdeeffekt, og leveres med vedkubber eller Carrera-steiner.

Skjermbilde 2015-09-01 kl. 11.08.27

Velg mellom fire ulike brennertyper, og finn det perfekte flammebildet til dine behov.

 

Dekor

Finn det perfekte dekoret til din Faberpeis. Velg mellom keramiske vedkubber, grå stein/basalt eller hvit stein/Carrera.

Skjermbilde 2015-09-01 kl. 11.08.40

Tre forskjellige dekor laget for å dekke dine behov.

 

Omramminger

De fleste Faberpeiser leveres rammeløse, men noen ganger er det ekstra lekkert med en stilig ramme rundt peisen for å skape et eksklusivt og unikt inntrykk. Vi har to ulike omramminger du kan velge mellom.

Skjermbilde 2015-09-01 kl. 11.08.54

Velg mellom polert støpemarmor og satinert støpemarmor.