Integreres i boligen

Våre gasspeiser installeres uten tilknytning til vanlig pipe. Derfor kan man selv velge hvor peisen skal plasseres, med utgangspunkt i stedet som er mest hensiktsmessig for interiøret og stilen i hjemmet.

– Våre peiser er designperler som lett integreres i din bolig. Enten som en del av interiøret, eller som frittstående arkitektoniske elementer, sier Svein Simonsen.

Aspect egner seg spesielt godt som romdeler og gir akkurat det skillet som behøves i store åpne rom. Et lekkert element som gir boligen din det lille ekstra, forteller han.

Velg minimalistisk eller klassisk design

Utvalget til Faber er bredt, noe som betyr at det finnes en variant som passer alle hjem – uansett stil.

Har du et tradisjonelt hjem med tidløst interiør, kan du velge blant de mer klassiske peisene, som Clear, Farum og Staright. Dette er designpeiser som passer til boliger med tradisjonelt interiør, eller deg som liker en klassisk stil som aldri går av moten.

Blant de mer moderne utgavene finnes Glance, Honest og Logic. Disse har enkle og rene linjer, og passer inn i minimalistiske hjem, eller hos deg som liker den enkle skandinaviske stilen.

Felles for alle peisene er at de har et tidløst design som vil vare i årevis uten at man trenger å bekymre seg for at de skal se umoderne ut. Den kan derimot løfte interiøret og gi sette en luksuriøs prikk over i-en.

For å få mer inspirasjon og informasjon om gasspeis, sjekk ut vår Facebook-side her.