Bolig

Bolig

Med gasspeis kan du glemme alt som heter ved – men samtidig har du det samme flammebildet og varmen. Gasspeisen kan installeres uten tilknytning til vanlig pip, og den kan dermed plasseres mer hensiktmessig i rommet. Det finnes en rekke varianter og størrelser å velge mellom, hvorav de fleste kan styres med fjernkontroll. Vi leverer peiser fra kjente produsenter som Faber og Italkero.

Bolig

Gassen fordeles til de ulike gassforbrukende produktene i inntaksskapet som plasseres på boligens yttervegg. I dette skapet finnes hovedstengeventilen samt stengekraner til alle kursene. Gassen føres inn i boligen med rør i varerør. Dette varerøret drenerer gassen ut i det fri ved lekkasje.

Bolig

I dagens boliger har det blitt populært med vannbåren gulvvarme. Med en gasskjele varmes vannet opp og lagres i en beholder som forsyner både gulvvarmen og forbruksvannet. Alternativt kan en gassfyrt bereder kobles til forbruksvannet og gi økonomiske gevinster. Vi leverer flere modeller både til bolig og industri.

Bolig

Gassgrillen og terrassevarmeren kan kobles til et terrasseuttak med ett eller to uttak. På denne måten slipper du gassflasken, og flytter enkelt bort utstyret etter bruk. Vi leverer griller i ulike størrelser og prisklasser.

Bolig

Kjøkkenet er for lengst blitt vår tids samlingssted, og middagsselskapene avvikles ofte her. Vi har fått øynene opp for hva det kan bety å samles rundt et godt måltid og også at selve matlagingen har sin egenverdi. Med en gasskoketopp på kjøkkenet økes glede med matlagingen. Vi leverer koketopper og stekeovner i et stort utvalg.

Bolig

Gasstankens størrelse varierer i forhold til det tiltenkte forbruket. For en gjennomsnittlig bolig installeres det som regel en tank på 2,7 m3 med tilhørende trykkregulator. Fra tanken føres gassen i et nedgravd rør frem til boligen. De ulike gassleverandørene fyller tanken i alle geografisk områder i Norge. Vi har et nært samarbeid med de største gassleverandørene.